Tarla Fasulyesi Nişastası (organik ve konvansiyonel)
Nişasta konsantresi, acı tadı giderilmiş, glütensiz, vegan, Almanya'da üretilmiştir.
Amiyoz ve amilopektin arasındaki mükemmel kombinasyon sayesinde, kesilebilir jeller, gıda uygulamalarındaki doku oluşturucu özellikleri önemli ölçüde iyileştirebilir. Nişasta konsantreleri sınırlı bir şişme oranı sunar ve bu sayede kesme kuvvetlerine, asitlere, yüksek sıcaklıklara ve enzimlere karşı yüksek stabilite sağlar.
İdeal olarak, pişirme ekstrüzyon süreçleri, kıvam artırıcılar, unlu mamullerde hamur ve doku iyileştiriciler, stabilizatör, bağlayıcı ve jel oluşturucu maddeler, kaplama sistemleri ve kıvam artırıcılar, balık ve et için pane ve kaplama sistemleri, uygun dondurma-çözme stabilitesine sahip püreler ve iyi ısıya dayanıklılık için uygundur.
Glutensiz nişasta konsantrelerimiz, organik kalite ve konvansiyonel kalite olarak, Alman veya Avrupa menşeli olarak mevcuttur.